Home
Activiteiten
Arrangementen
Eenrum
Onderdendam
Wirdum
Ezinge
Appingedam
Top Vief 2010
Colofon
Contact
     
 

Colofon


De Top Vief is een initiatief van:
Susanna Lemstra (Hoogeland op de Kaart) en Peter Velthuis (Tocht om de Noord) en komt tot stand in samenwerking met plaatselijke ondernemers en vele vrijwilligers uit de Topdorpen.

Hoogeland op de kaart is een netwerk voor iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij recreatie en toerisme op het Hoogeland: van de minicamping tot het drie*** hotel, van restaurant tot de agrarische ondernemer met een Bed & Breakfast, van een huiskamergalerie tot museum Stad Appingedam. Voor meer informatie: klik hier.

Tocht om de Noord is een enerverend wandelevenement tijdens het laatste weekend van september op het Hoogeland. Voor meer informatie: klik hier.

De Top Vief wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van: Provincie Groningen en de acht gemeenten op het Hoogeland (Bedum, Winsum, Ten Boer, Loppersum, Delfzijl, Appingedam, Eemsmond en de Marne).
LEADER (Liaison Entre Actions de Développement de l'Economie Rurale) Dit is een experimenteel programma waarmee sociaal-economische impulsen op gebiedsniveau worden gegeven. Dit gebeurt door middel van financiering van lokale en regionale initiatieven.


Website:

Ontwerp en realisatie: 247design.nl
Teksten: Esther Dingerdis
Foto's: Wim Gremmen en Susanna Lemstra